Wednesday, April 13, 2011

It hurts....

Have you ever miss someone that it hurts so bad....? When it hurts you cry and it makes us wanna shout... Even after all the shouting and crying, the pain just gets worst??? That is what I feel now... I just miss my other half badly! *For those yang tak tahu, I have a twin sister. She pass away approximately 6 years ago to a car accident!*

I am not sure why but I am missing her badly. I miss her voice... I miss her laughter.... I miss EVERYTHING about her.... If only I can have five minutes with her..... I just want to HUG her! *Ya Allah, this heart of mine is in pain.... I so miss her dearly*

Kak, adik tahu akak berada di tempat yang lebih baik.... Semoga akak ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman. Adik rindu akak.... SANGAT!! I believe we will meet soon.

Dear friends yang membaca entry ni, sedekahkan al-fatihah yer for my dearest twin sister. Thank you! *hugs*

Woots!

-@ pinkbyarcht@-

17 comments:

  1. Al-Fatihah. Moga roh dia dicucuri rahmat ke atas-Nya. aminnnn.

    *btw, sapa nama twin sis?

    ReplyDelete
  2. Thank you cekkeya! Her name is Nisha binti Shahar. *She is a Gem*

    ReplyDelete
  3. al-fatihah...smg rohnya ditempatkan bersama org2 beriman dan dicucuri rahmat...

    ReplyDelete
  4. Al-Fatihah. Sy rasa sy boleh rasa apa yg akk rasa sebab kehilangan abah. Tp maybe kesakitan akk lebih lagi. Takpe2, kami masih ada. Tetap sayang akk. Harap2 kasih sayang kami ni boleh kurangkan kesakitan akk. Be strong! =)

    ReplyDelete
  5. kak,saya jugak dapat rasa apa yang akak rasa...sedang berjauhan pun dah menyeksakan,inikan perpisahan abadi..kak,kami ada untuk akak.kami akan tetap sentiasa bersama akak.be strong kak.saya dan Mimiza akan tetap ada untuk akak.bukan setakat kami berdua.adik kami yang dua orang tu pun sayang akak jugak.love u lot,sis!

    ReplyDelete
  6. Crin miss her too Tisha. Be strong ok. Satu hari nnt Allah SWT akan temukan korg semula.

    The other day kitorg lalu kiara, crin said to lissa :
    lissa, nnt lissa besar sikit papa bawa 'jumpa' mummy nish k.

    Lissa replied ; "mummy"

    tisha, remember if u need someone, u can count on crin.

    Alfatihah.

    ReplyDelete
  7. al-Fatihah... semoga Allah memberikan rahmatNya.

    ReplyDelete
  8. salam

    al-fatihah,,semoga rohnya dicucuri rahmat & ditempatkan kat orang2 beriman,,

    ReplyDelete
  9. be strong ye... i'm sure she's now in the right place among the good people.. banyakkan sedekah surah yasin buat arwah... anyway, i'm a fan of your hubby.. really respect his acting skill.. a bright star is rising.. insyaAllah.. i wish all the best to him & to both of u..

    anyway, kalau berminat nak baca my experiences travelling to 46 countries, please do come visit my humble blog (Aku Sebutir Pasir) ye.. :)

    ReplyDelete
  10. be strongggg!! everythin' happens 4 its reason.let your twin happy disana wif your dua'.
    senyum sokmoo <3

    -benji-

    ReplyDelete
  11. Al-Fatihah buat arwah...walaupun terlambat wish...Baru hari ni bukak blog ni and follow...

    http://hairuliza-anakku.blogsport.com/

    ReplyDelete
  12. al-Fatihah .. semoga arwah ditempatkan bersama orang-orang beriman ..

    ReplyDelete
  13. al-fatihah..allah lebih myanyangi arwah..ada hikmah disblik apa yg berlaku..moga rohnya dicucuri rahmat..amin..

    ReplyDelete
  14. Thank you All for the encouraging words and also the DOA. I appreciate it all!!

    Thank you MimiFa and MimiZa. Kalian selalu mendoakan yang terbaik untuk Akak! *ThankYouSoMuch*

    Auwww... Fini! Thank you for understanding! Baby Lissa is so CHOMEL! *Hugs*

    Thank you MamaDhia, UmmiLin, Iday, JhazKhitaro, Benji, Cik Rose, Tia and Fara.... *HugsToYouAll*

    ReplyDelete
  15. Hi,i oso hv twin sister..dunno hw i feel if i lost her like u..coz she is d only person in dis world that can share and keep my secret till d end of our life..i love her as i love my self..her name is Melor n i hope we will never far apart even we married sumday..al-Fatihah to ur dearest twin sister..

    ReplyDelete
  16. salam sis...saye rse muke sis familiarla...pasal excident tu....pernah keluar tv kn?
    not sure kt astro ria or astro prima...

    ReplyDelete